Telefoon doorschakelen – zo gemakkelijk is het!

Het is er gemakkelijk om uw telefoon naar een telefoonservice of antwoordservice door te schakelen.

Uw vast of mobiele telefoon doorschakelen?

Uw telefoon doorschakelen is tegenwoordig erg eenvoudig. Met *21 schakel je de telefoon direct door. Als u gebruik maakt van ISDN dan kunt u doorschakelen met *210. Ook als u belt via de kabel of VOIP werkt dit in principe hetzelfde.

Hoe werkt het dan precies?

Toets eerst *21* (of *210*). Toets vervolgens het (mobiele) telefoonnummer waarnaar u wilt doorschakelen. Sluit af met #. Als u nu wordt gebeld dan wordt uw telefoontje doorgeschakeld naar het nummer dat uw heeft ingegeven. Als u de doorschakeling wilt beëindigen dan typt u #21#.

Wat kost het doorschakelen

Het aan- en uitzetten van *21 en *210 is meestal gratis. U betaalt echter wel het bellen van uw telefoonnummer naar het bestemmingsnummer. Daarnaast betaalt u natuurlijk de telefoonservice voor het beantwoorden van de telefoon.

Vertraagd doorschakelen

De meeste telecomproviders bieden ook vertraagd doorschakelen aan. Bij *61 vertraagd doorschakelen, wordt elke binnenkomende oproep na ongeveer 5x rinkelen doorgeschakeld naar het door u opgegeven nummer. Zo heeft u zelf nog de mogelijkheid om de telefoon aan te nemen.

Ja, ik wil graag informatie!

Gesprekken p/m:*
Bedrijfsnaam:*
Aanhef:
Contactpersoon:*
Telefoon:
E-mail adres:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Ja, ik ontvang graag nieuws en informatie.
   

Volg ons op Twitter

have data = false